skip to Main Content
Menu

Inchideri din Sticla Electrice

Pentru că ne dorim acoperirea tuturor serviciilor în materie de amenajare/accesorizarea spațiului creat de tine, venim în întâmpinarea clienților cu o varietate de produse care nu doar că vor asigura confortul spațiului creat, ci îi va conferi un aspect profesionist, unic și finit. Punem accent pe nevoile tale, dar iubim să oferim și un aspect inedit locurilor create împreună, de aceea aducem în atenția ta posibilitatea cosmetizării și inovării spațiilor gândite de tine!
Conceptul inovator oferit prin intermediul Winlux în materie de închidere din sticlă securizată este prezent acum și în portofoliul nostru! Sistemul panorama permite ridicarea, sau coborarea unuia sau mai multor foi de sticlă, transformând rapid o balustradă elegantă, într-o vitrină cochetă de sticlă. Panourile care se ridică/coboară electric prin intermediul unei telecomenzi, reprezintă cea mai eficientă soluție de închidere/ extindere a spațiilor, fiind apreciată în special de proprietarii spațiilor comerciale. Aceste sisteme care se închid și se deschid electric pot avea în componență până la 4 foi de sticlă, fiecare pe o traiectorie diferită. Toate aceste elemente permit crearea unui pachet complet de pergole retractabile.

Detaliind din punct de vedere tehnic produsele puse la dispoziție iată ce trebuie să știi :

✔ Sistemul 1+1 compus din două foi de sticlă – lungimea și lățimea maximă pot fi de 4,75 m x 2,40 m
✔ În cazul sistemul 1+2și 1+3, lungimea si lățimea maximă pot fi de 3,60 m x 3,60 m, prima foaie fiind fixă, iar celelalte două, mobile.

inchideri4

Constultanta tehnica

CERE DETALII UNUI SPECIALIST, PENTRU SOLUTIA CORECTA

Inchideri din Sticla Glisante

Beneficiile oferite de acest sistem de închidere/ deschidere din sticlă securizată a spațiului creat de tine, vin la pachet cu calitatea garantată oferită de materialele folosite în conceperea acestor sisteme, siguranța, putere de schimbare, și nașterea unor viziuni creative.