skip to Main Content
Menu
Bucură-te De Tehnologie Pentru Pergola Bioclimatică

Bucură-te de tehnologie pentru pergola bioclimatică

O pergolă înseamnă confort, iar echipa Pergole de Lux îți pune la dispoziție diferite modele de pergole bioclimatice care să te încânte pe deplin. Bucură-te de tehnologie pentru pergola bioclimatică a terasei tale, aflând mai multe detalii în articolul de azi.

Te gândești să îți achiziționezi o pergola pentru propriul confort sau poate ai o afacere a carei extindere o doresti? Apeleaza la noi pentru ca toate lucururile sa iasa conform dorintelor tale. Afla ca in ziua de astazi lucrurile au evoluat foarte mult, iar amenajarea terasei este mai mult decat constructie, planificare si materiale de lucru.

Stim cat de importante sunt pentru tine confortul si linistea, astfel incat sistemele noastre pentru acoperirea terasei iti fac viata mai usoara. Pergola bioclimatica pe care ti-o propunem este la un buton distanta de a te simti relaxat si in siguranta.

Tehnologie pentru pergola bioclimatică

 

Bucură-te de calitate și tehnologie pentru pergola bioclimatică

Ne bucuram ca pui pret de fiecare data pe calitate. In acest fel stim ca de importanta este pentru tine o investitie inteligenta in ceva calitativ si de durata.

Investeste inteligent amenajand terasa cu o pergola din gama variata de pergole cu lamele de aluminiu Pergole de Lux. In functie de terasa ta, poti alege intre modelele Classic, Freedom, Urban si Infinity.

Daca iti doresti ceva mai mult pentru tine sau clientii tai, accesoriile de la ei care dispun de ultima tehnologie sunt ideale. Pe langa accesoriile cu care vine o pergola retractabila, poti alege si sistemul de iuminat cu dimmer. La nevoie, ai si un senzor optional care detecteaza starea vremii. Inchiderile din sticla, umbririle de tip Zip si pardoselile sau jauzelele exterioare, iti pot face experienta petrecuta intr-o pergola de la Pergole de Lux sa fie de neuitat.

 

Control prin telecomandă și aplicație mobilă

Inca din Antichitate, foarte multe popoare s-au putut bucura de frumusetea si umbra oferita de pergole, asa cum erau ele atunci. Insa in vremurile de mult apuse, pergolele erau simple constructii din lemn fixe si banale.

Datorita evolutiei nevoilor oamenilor si a posibilitatilor, au evoluat si pergolele. Au capatat o forma aparte, materialele de constructie s-a schimbat si la fel si modul de functionare. Acum, daca esti dispus sa investesti, poti avea o pergola care se retracteaza.

Mai mult decat atat, acoperisul retractabil este motorizat si se poate controla cu ajutorul unei telecomenzi si unei aplicatii speciale. Datorita evolutiei, te poti bucura de tehnologie si pentru pergola retractabila. Poti fi mult mai confortabil, fara atat de mult efort, apasand pe butonul telecomenzii sau actionand pergola prin aplicatia mobila.

Tehnologie pentru pergola bioclimatică

Pergola este alegerea ideală în extrasezon

In momentul in care multi proprietari de terase decid sa isi incheie activitatea din cauza vremii, cu o pergola bioclimatica iti vei optimiza terasa si chiar imbunatati felul in care iti servesti clientii. Vei fi mereu cu un pas inaintea celorlalti si iti vei surprinde vizitatorii.

Cu ajutorul sistemului inovativ pus la dispozitie de Pergole de Lux, pergola ta devine tot ce iti poti dori tu pentru afacerea ta. Si ceea ce au nevoie clientii tai. Imagineaza-ti, doar, cat de mult iti poti prelungi utilizarea, iar cu dotari complete poti sa o folosesti pe tot parcursul anului.

 

Gandeste-te: ai 3 elemente favorabile care te conving sa amenajezi terasa cu o pergola bioclimatica. Tehnologie, confort si rezistenta, pentru ca tu sa te bucuri de terasa ta.