skip to Main Content
Menu
Îmbunătățește-ți Calitatea Vieții Cu Ajutorul Unei Pergole Bioclimatice

Îmbunătățește-ți calitatea vieții cu ajutorul unei pergole bioclimatice

Ști că toate eforturile tale zilnice de a atinge succesul sunt răsplătite la un moment dat, nu-i așa? Îmbunătățește-ți calitatea vieții, cu ajutorul unei pergole bioclimatice. Noi îți spunem că meriți, ca răsplată pentru tot ce faci.

Având ca obiect confortul si fericirea clientilor nostri, noi, cei de la Pergole de Lux iti punem la dispozitie diferite modele de pergole bioclimatice care sa-ti protejeze terasa si sa-ti imbunatateasca calitatea vietii.

Cu o pergola bioclimatica de la Pergole de Lux te vei putea relaxa si iti vei putea continua activitatile pe terasa indiferent de conditiile meteo. Spre deosebire de o pergola obisnuita, o pergola cu lamele de aluminiu este automatizata, actionata printr-o telecomanda speciala. Lamelele unei pergole bioclimatice se rotesc si se retrag pentru ca tu sa ai oricand o terasa deschisa sau inchisa, in functie de preferinte.

 

O investiție inteligentă în calitatea vieții cu pergole bioclimatice

Indiferent daca iti doresti sa achizitionezi o pergola pentru propriul confort sau pur si simplu vrei sa iti extinzi afacerea deja existenta, aceasta va fi cea mai buna alegere.

In cazul in care ai un spatiu in propria curte caruia nu i-ai prevazut inca o utilitate, gandeste-te sa il amenajezi cu o pergola bioclimatica. Cu ajutorul acesteia te vei putea bucura de aerul curat, indiferent de anotimp, si vei fi protejat.

Daca esti proprietarul unei afaceri, cu ajutorul unei structuri precum a unei pergole bioclimatice poti scapa de foarte multe probleme. De la situatiile legate de spatiul pentru fumatori pana la cele legate de confort. Incepand cu momentul in care pergola devine parte din terasa ta, si vizitatorii se vor simti mult mai bine si vor simti ca fac parte din localul tau.

 

pergole bioclimatice la restaurant. Pergole de Lux. Calitatea vieții cu pergole bioclimatice

 

Poti investi in inovatie, automatizarea terasei si confortul clientilor, si cu siguranta imbunatatesti calitatea vietii clientilor tai cu ajutorul unei pergole bioclimatice.

 

Proiectarea, transportul și montajul asigurate

Proiectarea transportul si montajul sunt asigurate de catre echipa Pergole de Lux. Specialistii nostri se vor deplasa la fata locului pentru a intocmi planul si a discuta despre ce iti doresti.

Exista mai multe tipuri de pergole bioclimatice, de exemplu:

  • Pergola Classic, atasata de un perete de sprijin, cu stalpi de sustinere frontali
  • Pergola Urban, prinsa de peretele de sprijin cu tiranti, fara stalpi de sustinere
  • Pergola Freedom, cu structura independenta
  • Pergola Infinity, fara structura (se poate instala pe orice tip de structura existenta)

Este nevoie doar sa stim dimensiunile terasei tale, si sa optimizam oferta astfel incat sa se potriveasca locatiei..

Dupa efectuarea transportului tot echipa noastra va executa si montajul pergolei. Ne vom asigura ca functioneaza in cele mai bune conditii, si ca tu esti un client multumit.

 

Daca toate acestea suna bine pentru tine, si esti interesat de amenajarea terasei, contacteaza-ne! Suntem prietenosi si deschisi la noi colaborari.

Pergole de Lux