skip to Main Content
Menu
O Investiție în Terasa Ta! Despre Investiții Profitabile (Blog Pergole Retractabile Bioclimatice)

O investiție în terasa ta! Despre investiții profitabile (Blog pergole retractabile bioclimatice)

Majoritatea oamenilor se întreabă atunci când intră în contact cu astfel de soluții pentru terase, de ce să opteze pentru variantele Premium. De ce nu pentru produsele sau soluțiile obișnuite și nu foarte costisitoare? Obișnuim să ne dorim mereu cele mai bune soluții pentru orice. Dar de prea puține ori suntem dispuși să apreciem valoarea lor. O investiție în terasa ta ar fi un exemplu de valoare pe care nu o apreciem.

O investiție în terasa ta

Daca stam sa ne gandim, de fapt, impartite pe o anumita perioada de timp de amortizare, costurile celor mai calitative produse sau servicii nici nu mai sunt atat de ridicate precum ni se par de prea multe ori. Iar, gandindu-ne la beneficiile si calitatea pe care le presupun, aceste costuri se transforma intr-o investitie.
O investitie in terasa cafenelei, restaurantului sau hotelului tau o reprezinta si ideile moderne si inovative destinate acoperirii acesteia. Cea mai sigura si calitativa solutie de acoperire a teraselor o reprezinta, astazi, pergolele bioclimatice.
Esti curios/curioasa sa aflii cateva detalii despre bioclimatice? Si de ce iti promit acestea o protectie atat de buna a terasei? Haide sa analizam, in primul rand, ce le face atat de speciale pe partea de design si constructie.

Pergolele bioclimatice

Stii deja ca aceste pergole bioclimatice au doua mari componente care constituie un sistem complet functional de acoperire a terasei: structura de aluminiu si acoperisul retractabil. Structura, cu stalpii de rezistenta si cadrele de aluminiu, respecta aproape acelasi format ca in cazul unei pergole retractabile cu membrana. Este confectionata din aluminiu extrudat si vopsita in camp electrostatic pentru o rezistenta cat mai mare in timp a vopselei si a aluminiului.

Acest lucru este foarte important pentru o investitie pe termen lung precum aceasta, deoarece cu cat este mai ridicata calitatea materialelor si proceselor de prelucrare a lor, cu atat rezistenta in timp a pergolei este semnificativ mai mare iar investitia mai valoroasa.

A doua componenta este data de acoperisul retractabil al pergolei care, la pergolele bioclimatice, este alcatuit din multiple lamele de aluminiu. Aceste lamele de aluminiu sunt specifice bioclimaticelor si transforma pergola retractabila intr-o investitie premium.

Lamelele sunt dispuse liniar si protejeaza terasa retractandu-se complet sau partial, in functie de nevoile tale, si rotindu-se pentru a ramane ca un fel de jaluzele orizontale pe toata lungimea si latimea pergolei.

 

Pergole de lux. O investiție în terasa

Avantajele pergolei bioclimatice

Aceste lamele au cateva proprietati foarte interesante:

– Datorita aluminiului din care sunt confectionate si a formei rotunjite, au o rezistenta foarte mare la zapada (tin aproximativ 200 kg zapada/mp). Apoi la vant puternic, ploi torentiale si grindina fara a se deforma, zgaria si fara a suferi modificari din cauza temperaturilor inalte. Aceasta proprietate avantajeaza localurile situate in zone montane sau cu fenomene meteorologice extreme;
– Pot contine insertii de carbon care sa blocheze formarea efectului de sera in terasa prin reflectarea caldurii inapoi in aer;
– Se retrag si se rotesc automat, prin actionarea telecomenzii sau prin accesarea unei aplicatii mobile speciale;
– Pot fi actionate si de senzori de vant, de ploaie sau de soare. Acestia deschid si inchid pergola in locul tau, atunci cand nu observi schimbarile vremii.

Asadar, ai parte de un produs de lux. Prin caracteristicile sale fizice bine determinate, acesta îți protejează terasa comercială si vizitatorii. Dar o pergola bioclimatica nu inspira incredere doar prin modul cum arata, ci si prin starea pe care o produce.

Daca te intrebi de ce sa investesti intr-o asemenea solutie de reamenajare a terasei, intreaba-i intai pe vizitatorii tai. Daca iti vor spune ca vor sa se simta confortabil, relaxati, vor sa paseasca intr-un loc elegant si bine aranjat, atunci ai toate raspunsurile de care ai nevoie!
Siguranta clientilor tai primeaza. Ar trebui sa iei in considerare orice solutie care iti inspira in primul rand asta. Apoi, gandeste-te la confortul oamenilor, nevoile lor si la ceea ce ai de castigat la final. Recunoastere, o imagine buna, clienti satisfacuti. Iar profitul, le valideaza pe toate acestea!

Cand vei fi pregatit sa faci o investitie in terasa ta?

Spor in toate!