Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/r92710perg/pergoledelux.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Întrebări frecvente și răspunsuri pentru și despre terase skip to Main Content
Menu

Întrebări și răspunsuri frecvente despre și pentru terase!

Află tot ce trebuie să știi pentru a porni în călătoria amenajării terasei tale. Împreună găsim răspuns la cele mai frecvente întrebări legate de terasa ta, pentru ca tu să stăpânești aspectele de bază ale acoperirii și închiderii spațiului tău de relaxare.

Despre Pergole

Pot să utilizez terasa și pe timpul iernii?

Bineînțeles, dacă te gândești să acoperi terasa cu o soluție flexibilă, care să îți permită acest lucru. Apoi, să închizi terasa și pe laterale, pentru protecție extra în zilele reci și pe timp de iarnă.

Cu sisteme de sticlă glisantă poți închide și deschide terasa oricând. Astefl, ai o terasă All Seasons care să te adăpostească și să te țină confortabil.

Care este prețul unei astfel de pergole All Seasons?

Prețul pentru pergolele bioclimatice variază în funcție de fiecare proiect în parte. În funcție de dimensiunile proiectului, diferă și tipul de pergolă necesară. La fel, diferă și accesoriile cu care poate veni. Noi îți putem comunica un preț estimativ pentru terasa ta, dacă ne contactezi.

Dacă ești interesat, completează formularul de contact și solicită-ne o ofertă!

Cum este construită o pergolă retractabilă?

O pergolă retractabilă din gama Pergole de Lux este realizată din materiale de cea mai bună calitate. Are structură de aluminiu extrudat vopsit în câmp electrostatic și lamele de aluminiu rotative și retractabile. Acestea îți aduc siguranța chiar la tine acasă sau la locația pe care o administrezi.

Am garanția produsului?

Pergolele Bioclimatice sunt realizate și instalate atent pe terasa ta. Astfel, tu ai garanția unui produs și a unei lucrări bine făcute. Iar pe lângă această siguranță a lucrărilor, intervine și garanția fizică de 5 ani pe care o oferim pentru pergole.

Discută și tu mai multe detalii cu noi, și află detaliile care te interesează.

Unde se instalează pergolele retractabile?

Noi discutăm în mod continuu despre terase și amenajarea acestora, însă este important de știut faptul că o pergolă cu acoperiș retractabil se poate instala în diferite tipuri de spații, nu doar pe terase.

Dacă ai un balcon cu dimensiuni considerabile, dacă vrei să acoperi piscina sau să amenajezi un spațiu de relaxare acasă sau la o locație, pergolele bioclimatice se adaptează spațiului tău.

În cât timp se instalează o pergolă?

Instalarea unei pergole retractabile depinde de suprafața fiecărei terase în parte. Astfel, dacă vorbim de proiecte cu dimensiuni mici, montajul poate ajunge la cel mult 2 zile. Iar dacă vorbim despre proiecte mai mari (spre exemplu 4 x 12 m) se poate întinde până la 4 zile.

Aceste sisteme automatizate cu lamele de aluminiu au nevoie de o atenție sporită la instalare și de o verificare amănunțită, pentru ca totul să funcționeze corespunzător.

În ce cazuri am nevoie de autorizație pentru pergole?

Aceste sisteme de pergole cu acoperiș retractabil sunt considerate construcții ușoare, temporare. Prin urmare, nu necesită autorizație de construcție.

Excepțiile intervin doar dacă zona în care ai amplasată terasa sau clădirea de care ar trebui să prinzi pergola este istoric. Sau dacă impune anumite restricții de construcție, sau clădirea este considerată monument istoric.

Întrebări frecvente despre accesorii

Ce accesorii pot alege pentru completarea pergolei?

Depinde cum vrei să utilizezi terasa. Astfel, poți îmbunătății calitatea timpului petrecut pe terasă cu sisteme de umbrire pentru mai multă umbră și răcoare. Sau te poți bucura de iarnă cu închideri din sticlă pentru protecție față de ploaie și frig. Dacă vrei o terasă complet amenajată, te poți gândi și la decking.

De asemenea, accesoriile pentru pergole pot consta și în sisteme de iluminare, senzori, dimmer sau sisteme de sunet. Poți, de asemenea, alege ca lamelele de aluminiu să fie umplute cu spumă izolantă pentru izolarea termică a terasei pe timp de iarnă.

Cum pot închide terasa cu sticlă?

Există mai multe tipuri de închideri laterale cu sticlă, în funcție de preferințele sau nevoile tale. Spre exemplu, poți închide terasa cu sisteme manuale cu sticlă glisantă, sau cu sisteme electrice. Poți alege între sticlă securizată de 8 mm sau de 10 mm.

Sau le poți îmbina, pentru a folosi terasa la capacitățile ei maxime.

Fie că alegi sisteme ghilotină sau sisteme glisante manual, merită să construiești un Wintergarten de vis!

Cum pot umbri terasa pe laterale?

Dacă ai remediat problema cu soarele pe terasă prin acoperirea ei cu o pergolă retractabilă dar ai nevoie de protecție solară și pe laterale, trebuie să știi că există o soluție pentru orice! În cazul acesta, soluția este umbrirea tip Zip.

Sistemul de umbrire Zipscreen pentru laterale te protejează cât este ziua de lungă, indiferent de unde apare soarele.

Vezi mai multe detalii despre aceste tehnici de umbrire.