Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/r92710perg/pergoledelux.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home3/r92710perg/pergoledelux.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/r92710perg/pergoledelux.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3689
Sistemele de umbrire - design și utilitate. Pergole de lux skip to Main Content
Menu
Sistemele De Umbrire – Design și Utilitate

Sistemele de umbrire – design și utilitate

Atunci când îți acoperi terasa rezolvi doar o parte din nevoile pe care le ai legate de spațiul tău exterior. De aceea îți vin în sprijin specialiștii noștri cu câteva accesorii suplimentare. Sistemele de umbrire – combinația perfectă între design și utilitate, sunt accesoriile care îți completează nevoile.

 

Sistemele de umbrire – design elegant

Ce este un sistem de umbrire?

Un sistem de umbrire aduce terasei la care este instalat un plus de umbrire și răcoare în zilele foarte calde. Pot exista mai multe tipuri de sisteme de umbrire, cu mai multe tipuri de texturi, însă toate functionează sub același principiu.

Sistemele de umbrire sunt niste accesorii automatizate pentru terasa care se ruleaza sus-jos pentru a proteja terasa de soarele puternic. Sunt realizate dintr-un material textil perforat.

Aceste accesorii pentru terase pot fi personalizate in functie de preferinte, pentru a se potrivi spatiului in care vor fi instalate. Prin urmare, pot avea o textura speciala (mai opaca sau mai transparenta, cu perforatii mai proeminente sau nu, etc.). De asemenea, exista si o paleta larga de culori din care se poate alege.

Sistem de umbrire Zipscreen pentru terasa. Sistemele de umbrire - design și utilitate

 

Prin urmare, terasa ta nu doar ca poate fi mai protejata cu asemenea sisteme, dar poate arata foarte elegant datorita calitatii materialelor si personalizarii sistemelor.

Nu exista terasa careia sa nu li se potriveasca aceste tehnici de umbrire, deoarece destinatia lor este diversa (de la amplasarea pe foisor, pe balcon, la pergola cu acoperis retractabil, pe o terasa cu acoperis fix, la ferestre, si asa mai departe).

 

Sistemele de umbrire – design și, mai ales, utilitate

Cum functioneaza sistemele de umbrire?

Asa cum spuneam si in randurile de mai sus, aceste accesorii se ruleaza automat, cu ajutorul unei telecomenzi, si asigura protectie solara pe terasa. Isi indeplinesc scopul cu succes, tinand razele de soare foarte puternice foarte departe de terasa.

Iar sub acest aspect se imbina foarte bine design-ul cu utilitatea: materialul textil perforat permite circularea aerului pe terasa, pentru a nu se supraincalzi, si blocheaza efectul direct al razelor UV. Terasa se racoreste, astfel, si este umbrita.

tehnici de umbrire pentru ferestre Pergole de Lux. Sistemele de umbrire - design și utilitate

 

Insa acestea nu ar fi singurele aspecte ale functionalitatii. Printre acestea se numara si:

  • Protectie impotriva vantului, un sistem de umbrire transparent rezistand la o putere a vantului de pana la 130 km/h;
  • Protectie impotriva insectelor, acest lucru fiind foarte important in serile calde petrecute pe terasa;
  • Intimitate pe terasa. Pe langa umbra promisa, un asemenea sistem te fereste de ochii curiosilor, creand o atmosfera intima, privata de care sa te bucuri in orice parte a zilei.

 

Cum iti spuneam si in prima parte a articolului, aceste sisteme pentru umbra pe terasa pot fi instalate oriunde ai nevoie. Iar ca si noutate, exista chiar sisteme de umbrire pentru acoperisurile din sticla.

Este nevoie doar sa stii ce vrei, sa cunosti niste dimensiuni aproximative si sa iei legatura cu noi.

Specialistii Pergole de Lux te vor asista in planurile tale, pentru ca tu sa poti lua o decizie inteleapta, pe care sa nu o regreti o perioada cat mai lunga de timp.